Пн - Пт 09:00 - 18:00, Сб - Нд - Вихідний
Тел.:
Гостьова віза в Канаду до хлопця / нареченого 2021 оформлення віз, фото на avisa.com.ua

Опубліковано на Avisa:   05.07.2021

На даний момент кордони Канади поки що закриті для туристичних, гостьових і бізнес поїздок, але деякі категорії відвідувачів по гостьовому візиту все ж можуть в'їхати в країну.

Ви можете в'їхати в Канаду по гостьовому візиту 2021 якщо:

  • Ви є близьким членом родини громадянина Канади або постійного жителя Канади. Під близьким членом родини мається на увазі: чоловік / дружина, не заміжні діти до 22-х років, які потребують фінансової підтримки, батьки, опікуни, рідні та зведені брати / сестри.
  • Ви можете в'їхати в Канаду по гостьовому візиту якщо Ви перебуваєте в романтичних стосунках з громадянином Канади або постійним жителем Канади. А також Вам обом виповнилося 18 років, Ви перебуваєте у відносинах принаймні 1 рік і проводили час фізично, або проживали спільно якийсь час.

У цій статті ми розглянемо, як отримати гостьову візу в Канаду до хлопця або нареченого 2021. Пандемія, закриті кордони, на жаль, не сприяють розвитку романтичних відносин між парами, особливо якщо йдеться про відносини між людьми, які проживають в різних країнах. Через те, що кордони Канади дуже довгий час були закриті практично для всіх, уряд Канади ввів дозвіл відвідувати свою другу половинку, а також відвідувати своїх близьких родичів.

Яким чином можна відвідати свого молодого чоловіка або дівчину в Канаді?

  1. У вас повинна бути діюча віза в Канаду.
  2. Ви повинні отримати письмовий дозвіл (written authorization) від співробітника Служби імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC).

Як Ви вже зрозуміли, насамперед необхідно запустити процес отримання візи в Канаду. Між іншим, подати на візу в Канаду вже можна, візовий центр і посольство Канади відкриті. Якщо у Вас є діюча віза в Канаду категорії Visitor visa, Ви сміливо можете подавати заявку про дозвіл на в'їзд до Канади.

Як отримати гостьову візу в Канаду до хлопця?

  • Зібрати необхідний пакет документів.
  • Перекласти пакет документів на англійську мову.
  • Заповнити візові форми: IMM 5257, IMM564 і в разі потреби форму Schedule 1.
  • Подати документи онлайн на сайті Служби імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC).
  • Оплатити візовий збір.
  • Отримати лист від Служби імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC) про необхідність здати біометричні дані.
  • Записатися у візовий центр Канади, щоб здати свої біометричні дані.
  • Після того як Ви здасте біометричні дані, Ваші документи будуть розглядати протягом 14 робочих днів.
  • Отримати лист від Служби імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC) про необхідність подати закордонний паспорт для вклеювання візи.
  • Надіслати паспорт кур'єрською службою у візовий центр Канади для вклеювання візи.
  • Отримати паспорт з візою.

Як Ви помітили отримання гостьової візи в Канаду до хлопця / дівчини досить складний і копіткий процес. В компанії Avisa Ви отримаєте якісну консультацію, заощадите свій час, а наші фахівці поставляться до Вашої ситуації з особливим підходом.

Ключовим моментом при оформленні візи до хлопця в Канаду матиме значення Ваш і його пакет документів:

  • Ви повинні будете продемонструвати докази Ваших відносин.
  • Ваш хлопець або дівчина, які проживають в Канаді, повинні вислати для Вас запрошення.
  • Вам необхідно документально переконати візового офіцера, що у Вас є міцна прив'язка до країни проживання.
  • Ви і / або Ваш хлопець / дівчина повинні надати фінансові документи, які покажуть Вашу і / або його / її здатність покрити всі витрати на території Канади.
  • Ми рекомендуємо також написати мотиваційний лист.

Отримати візу до Канади по запрошенню від хлопця чи дівчини абсолютно реально. Якщо у Вас тривалі відносини, і Ви зможете переконати візового офіцера в тому, що у Вас немає імміграційних намірів залишитися в Канаді, принаймні на даний момент, Ви без проблем зможете отримати візу.

Вартість гостьової візи в Канаду до нареченого становить 185 канадських доларів (візовий збір). Якщо Ви раніше здавали біометричні дані, вартість становитиме - 100 канадських доларів.

Якщо Ви вже отримали візу в Канаду, Ви повинні подати заявку про дозвіл на в'їзд до Канади (written authorization) в Службу імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC).

Як отримати дозвіл на в'їзд до Канади?

  1. Ваш молодий чоловік або дівчина, які офіційно проживають в Канаді, повинні нотаріально завірити форму Application for authorization and statutory declaration form (IMM 0006).
  2. Ви повинні продемонструвати докази Ваших відносин.
  3. Ви повинні будете відправити документи і завірену форму електронною поштою до Служби імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC).

Оформити гостьову візу в Канаду до нареченого і отримати дозвіл на в'їзд до Канади в умовах пандемії і закритих кордонів - реальність. Якщо Ви давно не бачилися зі своєю другою половинкою, хочете познайомитися ближче з Канадою, а також познайомитися з сім'єю Вашого коханого/коханої, Ви можете це зробити прямо зараз. Компанія Avisa має величезний досвід в оформленні подібних типів віз. Наші фахівці заповнять всі необхідні форми, проконсультують який список документів необхідно надати в посольство від обох сторін, перекладемо Ваші документи на англійську мову. Наші спеціалісти будуть підтримкою для Вас з самого початку процесу і до кінця.

Рейтинг: 0 / 5 (0)

Поради

Корисно знати

Основні вимоги для отримання візи до Канади

Всі документи, що подаються до посольства Канади, повинні бути перекладені на англійську мову. До того ж інколи доволі е ...

Відмова у візі в Канаду, що робити?

Якщо так сталося, що Вам надійшла відповідь з відмовою з Канадського посольства головне не впадати в паніку. Перше, що п ...

Популярні питання за програмою CUAET в Канаду для українців 2022

Багато українців вперше зіткнулися з процесом отримання візи до Канади і, природно, що у людей виникло безліч питань. ...

Як отримати візу до Канади українцю під час війни за спрощеною програмою 2022 року?

Державний департамент Канади анонсував нову програму для українців, які постраждали від війни в Україні. ...

Нова імміграційна програма для українців в Канаду на 2024 рік!

Уряд Канади з початку війни дуже підтримав українців шляхом створення програми CUAET (Сanada-Ukraine Autorization for Em ...

Подайте
швидку заявку

З Вами зв'яжеться наш менеджер для обговорення деталей

Введіть ім'я
Введіть номер телефону
Введіть ваше мiсто
Avisa
Пн - Пт 09:00 - 18:00, Сб - Нд - Вихідний